LAVA CAKE
Dragi moji, evo prvog recepta s novim fotoaparatom. 🥹 (suza u oku, ponosna sam na sebe).
Kad sam krenula s food blogom fotoaparat je bila stavka za koju sam znala da će kad tad doći ali nekako do sada nije bilo vrijeme.
Kad s magarca skočite na konja ne očekujte da će taj konj odmah trčati 300km/h nego ga morate pripremiti na trku. Učim se, nije lako, fokus bježi na sve strane, lovi on mene lovim ja njega 🤯🤣 ipak, na nekom fotkama sam ja uspjela njega uhvatiti.
Lava cake je današnji nedjeljnji specijalitet i divno je pasao nakon punjenih paprika 🤪 receptić nikad lakši, Dolcela mi je uskočila i ostavila dovoljno vremena da ja sat vremena lovim fokus na rastopljenom sladoledu.
Probajte i svakako sudjelujte u nagradnom natječaju. Meni se ide u Rovinj, nadam se da će mi ga Lava Cake i omogućiti 🤪😊
RECEPT :
• Dolcela Lava Cake smjesa
• 2 jaja
• 2-3 žlice tople vode
• Sladoled od vanilije
• 2 reda čokolade za kuhanje
• Žlica ulja
POSTUPAK :
U smjesu dodajte 2 jaja i 2-3 žlice tople vode. Miksati 1 minutu na najjačoj brzini te staviti u zagrijanu pećnicu na 220 (bez) ili 200 (s ventilatorom). Smjesu možete rasporediti u kalupe za muffine ili u protvan promjera 20 cm pa ćete imati tortu kao ja.
Dok se torta peče, otopite čokoladu na pari sa žlicom ulja. Malo prohladiti.
Gotov kolač ostaviti da se hladi 5 minuta. Tortu preliti otopljenom čokoladom i servirati sa sladoledom od vanilije. I to je to 🫶❤️
Comments
Post a Comment